Voor het plaatsen van glas in woningen en gebouwen is het van belang dat je hierdoor de juiste apparatuur gebruikt. Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van de machines. Een van de belangrijkste montageapparaten waar je mee te maken krijgt is een glaslift. Met deze machines is het mogelijk glas te verplaatsen en op hoogte te brengen. Topspin International is gespecialiseerd in de levering van hoge kwaliteit glasheftoestellen voor zwaar gebruik. Ontworpen voor verschillende taken, waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn.

Apparaten voor een veilige werking met glas

Glas is een uiterst fragiel materiaal, dat speciale zorg vereist bij de montage en het transport. Voor het transporteren en installeren van glas wordt daarom gespecialiseerde apparatuur gebruikt, wat het veiligheidsniveau tijdens dit soort werkzaamheden verhoogt.

Daarom is het belangrijk dat de prioriteit ligt op een hoge kwaliteit die een veilige werking van de apparatuur garandeert. Dit geldt voor de complete selectie van liften, zuignappen, trolleys of robots.

  Voordelen van glasliften en overige machines

  • Veilig werken met glas
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vermindering van de arbeidskosten
  • Grote glazen panelen kunnen worden verplaatst
  • Nauwkeurige montage
  Aluminium 6082

  Veilig en efficiënt werken

  Door te werken met glasmontagemachines werk je niet alleen veiliger, maar de productiviteit van je werknemers wordt ook sterk verhoogd. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de arbeidskosten omlaag gaan. Dit komt voornamelijk omdat je met de juiste glaswerker de algehele montage van het glas kunt regelen. Het glas kan namelijk op de ideale positie gebracht worden voor montage. Handmatig verplaatsen van glazen platen en ramen is hierdoor verleden tijd.

  Met behulp van de nieuwste technologie zijn de glasliften glasbehandelingsmachines in staat om zowel rechte als gebogen ramen en glaspanelen te verplaatsen. Deze machines worden zowel binnen als buiten aangeboden en hebben veelal een hefcapaciteit tot 1.000kg. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het heffen van glas.