Tegenwoordig richten bedrijven zich vaak op online marketing. Zelfs als dat niet het geval is, hebben ondernemers vaak het gevoel dat ze wel iets met online marketing zouden moeten doen. De populariteit van offline marketing is daarentegen gedaald, terwijl ook hier veel winst te behalen valt. Dat is dan ook waar dit blog over gaat. Wil jij weten wat de voordelen van offline marketing zijn? Blijf dan verder lezen!

Tastbare items

Een flyers of brochure is iets wat uw klanten of potentiele klanten kunnen vasthouden, in tegenstelling tot een e-mail of bericht op social media. Mensen nemen het, als ze geïnteresseerd zijn, mee naar huis, waar het nog een tijdje blijft liggen en gezien kan worden door de medebewoners. Dit is in alle gevallen erg waardevol voor bedrijven, omdat het een ervaring biedt en enorm bijdraagt aan de branding.

Indrukwekkende beursstand

Offline marketing is cruciaal voor uw beursstand. Met een indrukwekkend beursstand zorgt u voor een goede positionering binnen uw markt, zodat uw klanten en leveranciers, maar ook uw concurrenten weten dat u dé expert bent binnen uw branche of niche. Zorg er daarom voor dat uw beursstand is voorzien van voldoende folders en flyers, maar dat ook de hele stand stilistisch is opgezet en dat u en uw collega’s conform de huisstijl gekleed zijn.

creëer indrukwekkende beursstand met offline reclamemateriaal

Snel geproduceerd

Komt u last minute tot de conclusie dat u drukwerk nodig heeft voor de komende beurs? Copyshop en overige drukkerijen kunnen vaak snel produceren en leveren, zodat u alsnog voorzien bent van materiaal.

Bevorderen van de loyaliteit

Door middel van een papieren klantenkaartsysteem kunt al gauw de loyaliteit van uw klanten bevorderen. Klantenkaarten produceren kost weinig geld, evenals het distribueren. Wat u daarvoor terugkrijgt is een verhoogde loyaliteit en idealiter een permanente plek in de portemonnee (letterlijk) van uw meest trouwe klanten.

Copy 76: voor al uw offline marketingmateriaal

Dit zijn slechts een aantal voordelen van offline marketing, waarmee u uw marketinginspanningen kunt bevorderen. Bent u op zoek naar een copyshop in Groningen waar u offline marketingmaterialen kunt printen voor uw offline marketing? Dan bent u bij Copy 76 aan het juiste adres. Wij zijn de aangewezen partij voor beursmateriaal, banners, afsprakenkaarten, menukaarten, spandoeken en meer. Heeft u nog vragen? Bellen kan naar 0505773011 en mailen kan via [email protected].