Een bed opmaken is een persoonlijke kwestie. Sommige mensen houden ervan dat hun bed in perfecte staat verkeerd wanneer ze deur uitgaan, anderen geven daar helemaal niets om. Wat voor type persoon je ook bent, wij zijn ervan overtuigd dat we enkele karaktereigenschappen van je kunnen raden, aan de hand van de manier waarop jij je bed opmaakt. Lees snel verder om erachter te komen of we gelijk hebben.

Je bed lijkt op een militaire basis

Je lakens zijn strakgetrokken, je kussens staan perfect op hun plek en het beddengoed is gestreken. Niets is misplaatst, alles is op een perfectionistische manier geordend. Is dit jouw bed? Dan ben jij waarschijnlijk een ‘neat freak’. Je houdt ervan om de situatie onder controle te hebben en bent niet echt een spontaan type. ‘Gewoontedier’ is een passende omschrijving. Je houdt ervan om dingen goed en efficiënt uit te voeren.

Je beddengoed is op kleur afgestemd

Je bed lijkt op een foto uit een catalogus. De reden hiervoor is dat je passend beddengoed, lakens en zelfs je slaapkamermeubels bij dezelfde woonwinkel hebt gekocht. Daar heb jij het mooiste bed uitgekozen, waar je direct verliefd op was geworden. Als jij jezelf hierin herkent, dan ben je waarschijnlijk geen geboren leider. Je hebt moeite met het nemen van beslissingen en gaat zelden op je instinct af. Wanneer je daarentegen ergens voor gaat, zet jij je wel maximaal in. Vaak zijn mensen met dergelijke eigenschappen betrouwbaar.

Je bed is een dromerige verschijning

Een uitgestrooid dekbed, mollige kussens op het bed. Het bedframe is doorweven met sprookjesachtige lichtjes en de kamer heeft een gezellige sfeer. Herken jij je hierin? Dan ben je een echte romanticus. Je bent gevoelig, niet bang om over je emoties te praten en laat graag zien wie je bent.

Wat voor type je ook bent: wij hebben wat je zoekt

Wat voor type persoon je ook bent en in welke staat je bed ook verkeert, bij de Jong Bedden en Wonen hebben we altijd een bed dat aan je wensen en verwachtingen voldoet. Onze beddenwinkel is gevestigd in de provincie Groningen en kan online gevonden worden op: https://dejongbedden.nl/. In onze winkel vind je de mooiste bedden, de meest comfortabele matrassen, de leukste fauteuils en nog zoveel meer. Wil je meer weten over ons aanbod, of heb je misschien een andere vraag voor ons? Bel dan gerust naar 0596 680 866.

bedden groningen